Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for køb og abonnement af medlemskab og adgang til holdtræning hos HIT-Fitness (hit-fitness.dk). HIT-Fitness er ejet og drevet af ITK2 A/S. Administrationen har adresse på Hartmannsvej 83, 2920 Charlottenlund.

Handelsbetingelserne dækker:

  • Vilkår for medlemskab
  • Tilmelding af medlemskab med forudbetaling af kontingent
  • Tilmelding af medlemskab med automatisk opkrævning af kontingent.
  • Køb af klippekort med adgang til holdtræning.

FORBEHOLD OG PRISER

HIT-Fitness forbeholder sig ret til at ændre priser på kontingent efter forudgående varsel.

OM MEDLEMSKABER OG KLIPPEKORT

HIT-Fitness tilbyder to typer produkter, medlemskabog klippekort. Se vilkår og betaling for de to typer produkter nedenfor. Både medlemskab og klippekort kræver at du opretter en brugerkonto på hit-fitness.dk.

Ved at logge in på hit-fitness.dk og navigere til siden ”Min konto” kan du få overblik over dine ordrer og abonnementer, samt betale, suspendere eller opsige abonnementer. 

VILKÅR FOR MEDLEMSKAB

Et medlemskab hos HIT-Fitness giver adgang til træning på den eller de dage, som er angivet ved tilmeldingen på hjemmesiden.

VILKÅR OG BETALING FOR FORUDBETALT MEDLEMSKAB

Ved forudbetalte medlemskaber betales medlemskontingent som engangsbetaling forud for en bestemt periode, fx en hel sæson. Et forudbetalt medlemskab giver adgang til træning på de(n) angivne dag(e) og klokkeslæt og i den periode, som er specificeret under bestillingen.

Betaling sker via HIT-Fitness hjemmeside. Kvittering for betaling sendes pr mail. Når du tilmelder dig, accepterer du HIT-Fitness’ vilkår for medlemskab.

VILKÅR OG BETALING FOR MEDLEMSKAB VED ABONNEMENT

Et medlemskab med abonnementsbetaling giver adgang til træning på den eller de dage, som er angivet ved tilmeldingen på hjemmesiden. Denne adgang gælder indtil abonnementet opsiges eller suspenderes af enten kunden eller HIT-Fitness.

Betaling ved månedsabonnement

Det er en forudsætning for et abonnementsmedlemskab af HIT-Fitness, at tilmelding sker ved et betalingskort eller anden betalingsmåde, som er godkendt af HIT-Fitness og YourPay (som er HIT-Fitness’ betalingsgateway).

Den første betaling trækkes som et pro rata beløb svarende til den tilbageværende tid i den indeværende måned. I forbindelse med din første betaling godkender du, at HIT-Fitness fremover må trække pengene på din konto via den anvendte betalingsmåde.

Efter første betaling trækkes kontingent for medlemskab af HIT-Fitness for hver ny måned automatisk fra din konto en gang om måneden på den sidste dag i måneden.

Kvittering for betaling sendes pr mail. Når du tilmelder dig, accepterer du HIT-Fitness’ vilkår, og du stopper abonnementet ved at afmelde det på hjemmesiden.

Ved manglende betaling sættes medlemskabet på pause og medlemmet har ikke adgang til træning, før der er indbetalt det skyldige beløb.

Ved udløb eller spærring af betalingskort er du som medlem selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding/betaling med et nyt betalingskort. Dette gøres som beskrevet oven for ved at logge på hjemmesiden.

Opsigelse af abonnement

Som medlem kan du når som helst opsige dit abonnement på HIT-Fitness hjemmeside. Abonnementet kan opsiges inden den næstkommende betaling. HIT-Fitness kan også til enhver tid opsige abonnementet og medlemskabet, fx i slutningen af en sæson eller ved misligholdelse af medlemskab.

VILKÅR OG BETALING FOR KLIPPEKORT

Klippekort giver ikke medlemskab af HIT-Fitness, men giver alene adgang til træning det antal gange og på de hold der er angivet på produktet ved bestilling og køb. Klippekortet er gyldigt indenfor den gældende træningssæson.

Betaling af klippekort sker ved bestilling på hjemmesiden og der sendes en kvittering til kunden via e-mail.

BETALING OG BETALINGSOPLYSNINGER

HIT-Fitness benytter Yourpay som betalingsløsning. Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine betalingskortinformationer ikke hos HIT-Fitness, men hos YourPay. Beløbet der trækkes på betalingskortet bliver indsat på HIT-Fitness’ konto.

KVITTERING

Efter betaling af kontingent modtager medlemmer kvittering via e-mail.

FORTRYDELSESRET OG REKLAMATIONSRET 

Der er 14 dages fortrydelsesret på medlemskaber bestilt via HIT-Fitness hjemmeside.

Da HIT-Fitness ikke leverer fysiske produkter, er medlemsskabet ikke direkte omfattet af købelovens reklamationsret. Klager over indmeldelse og automatisk betaling af kontingent kan ske ved personlig henvendelse til HIT-Fitnesss eller ved kontaktformularen på hjemmesiden.