Udgivet i

Rutinerede drenge, der rykker !

Rutinerede drenge, der rykker !

Jeg har en god historie. Den handler om en gruppe modne mænd, fysisk træning, livskvalitet, humor og nye bekendskaber. Kort fortalt.

Vi har vidt forskellige baggrunde, er mellem 46 og 70 år og har levet liv med op og nedture. Som man nu gør. Vi har også det til fælles, at vi engang har været i bedre form, har vejet mindre, ja i det hele taget kunne præstere mere fysisk.

Vi træner hos HIT-fitness, nu i en bygning ved den gamle Danmarks Akvarium i Charlottenlund. Hver mandag kl 17.30. Vi har netop taget hul på 5. sæson.

Vi er fokuseret på hit, højintensiv intervaltræning og helkrops træning. Og ikke mindst core, som jo holder hele kadaveret sammen ! De fleste er mødt op med en eller flere skavanker, som vi hver især syntes udgjorde en begrænsning i fysisk udfoldelse for os.

Træningen har virkelig rykket for os alle. Én var således nyopereret i hjertet. By-pass, tror jeg ( vi gider ikke snakke for meget sygdom), han var bange for at belaste sit hjerte selvom han vidste, at han var rask. Stille og roligt har han øget intensiteten i træningen og kan nu gi den fuld skrue uden at være bange for om hjertet holder. Og sådan kunne jeg blive ved. Nogen af os er blevet stærkere end vi troede muligt i vores høje alder. Nogle fremhæver det gode fællesskab, humoren og de høje grin. Både af os selv og hinanden. Èn udtrykker, at det er hans bedste aften i hele ugen.

Nogle af os kendte hinanden på forhånd, fra sport eller skole eller arbejde. Og vi har alle oplevet glæden ved at møde nye gode drenge og engagere os i hinandens liv.

For eksempel valgte 6 af drengene, alle 60 år, at stille op i Vasa løbet i vinter. 90 km på langrendsski. Løbet blev noget af en prøvelse, men alle gennemførte løbet. Den oplevelse taler de stadig meget om!!

Det her er bare toppen af isbjerget. Der er så mange livsbekræftende historier.

Kunne det ikke være interessant, at være med ? Så kom ud og mød os en mandag. Vi træner mellem 17.30 og 18.30. Men efterhånden bliver de fleste hængende til henad halvotte.”

Det kan være en god idé, at starte med en prøvetræning. Mærke kroppens reaktion og stemningen i huset. Bare sig til.

Ring til mig på 40253726.

Karsten W. Petersen

HIT-fitness